Bestekbak op maat

Afdelingen

Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Privacybeleid
Contact
Mail ons
Gastenboek

Winkelmandje
Bestelling verzenden

Bodemplaat Vilt
B: tot 1150 mm
D: tot 500 mm
Bodemplaat Vilt
B: tot 1150 mm
D: 501 tot 600 mm
Bodemplaat Vilt
B: tot 1150 mm
D: 601 tot 650 mm
Houten bestekbak massief Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 100 tot 500 mm
Houten bestekbak massief Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 600 mm
Houten bestekbak massief Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 601 tot 650 mm
Houten bestekbak multiplex Basis Plus
B: tot 1200 mm
D: 420 tot 500 mm
Houten bestekbak multiplex Basis Plus
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 530 mm
Houten bestekbak multiplex
B: tot 1200 mm
D: 420 tot 500 mm
Houten bestekbak multiplex
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 530 mm
Houten bestekbak vilt Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 100 tot 500 mm
Houten bestekbak vilt Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 600 mm
Houten bestekbak vilt Flexibel
B: tot 1200 mm
D: 601 tot 650 mm
Houten bestekbak Vilt P
B: 100 tot 1200 mm
D: 100 tot 500 mm
Houten bestekbak vilt P
B: 100 tot 1200 mm
D: 501 tot 600 mm
Houten bestekbak Vilt P
B: 100 tot 1200 mm
D: 601 tot 650 mm
Houten bestekbak vilt
B: tot 1200 mm
D: 420 tot 500 mm
Houten bestekbak vilt
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 530 mm
Houten bestekbak
B: tot 1200 mm
D: 420 tot 500 mm
Houten bestekbak
B: tot 1200 mm
D: 501 tot 530 mm
Houten bestekbak
B: tot 1200 mm
D: 601 tot 700 mm
Kruidenhouder inleg antraciet
B: 300 tot 540 mm
D: 440 tot 490 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 175 tot 1150 mm
D: 370 tot 440 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 175 tot 1150 mm
D: 441 tot 520 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 200 tot 1140 mm
D: 440 tot 480 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 200 tot 1180 mm
D: 470 tot 540 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 200 tot 580 mm
D: 380 tot 450 mm
Kunststof bestekbak antraciet
B: 501 tot 1150 mm
D: 581 tot 620 mm
Kunststof bestekbak champagne
B: 175 tot 1150 mm
D: 370 tot 440 mm
Kunststof bestekbak champagne
B: 175 tot 1150 mm
D: 441 tot 520 mm
Kunststof bestekbak creme
B: 400 tot 435 mm
D: 435 tot 480 mm
Kunststof bestekbak creme
B: 400 tot 470 mm
D: 440 tot 520 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 175 tot 1150 mm
D: 370 tot 440 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 175 tot 1150 mm
D: 441 tot 520 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 200 tot 1140 mm
D: 440 tot 480 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 501 tot 1150 mm
D: 581 tot 620 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 200 tot 940 mm
D: 440 tot 490 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 350 tot 540 mm
D: 360 tot 440 mm
Kunststof bestekbak grijs
B: 350 tot 840 mm
D: 440 tot 480 mm
Kunststof bestekbak wit Nerf
B: 300 tot 540 mm
D: 360 tot 440 mm
Kunststof bestekbak wit Nerf
B: 300 tot 840 mm
D: 440 tot 490 mm
Kunststof bestekbak wit Nerf
B: 340 tot 560 mm
D: 430 tot 530 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 175 tot 1150 mm
D: 370 tot 440 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 175 tot 1150 mm
D: 441 tot 520 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 176 tot 559 mm
D: 437 tot 496 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 200 tot 1140 mm
D: 440 tot 480 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 501 tot 1150 mm
D: 581 tot 620 mm
Kunststof bestekbak wit
B: 300 tot 540 mm
D: 360 tot 440 mm
Kunststof bestekbak zwart methalic print
B: 300 tot 540 mm
D: 440 tot 490 mm
Kunststof bestekbak zwart methalic print
B: 350 tot 540 mm
D: 360 tot 440 mm
Kunststof vaste maat antraciet
B: 206 tot 1106 mm
D: 480 mm
Kunststof vaste maat antraciet
B: 221 tot 1121 mm
D: 473 mm
Kunststof vaste maat antraciet
B: 306 tot 806 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat antraciet
scheiding elementen
B: 207 tot 907 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat antraciet
scheiding elementen
B: 407 of 507 mm
D: 412 mm
Kunststof vaste maat grijs
B: 195 tot 895 mm
D: 474 mm
Kunststof vaste maat grijs
B: 302 tot 1150 mm
D: 462 tot 524 mm
Kunststof vaste maat grijs
B: 306 tot 806 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat grijs
B: 357 mm
D: 480 mm
Kunststof vaste maat grijs
scheiding elementen
B: 207 tot 907 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat grijs
scheiding elementen
B: 407 of 507 mm
D: 412 mm
Kunststof vaste maat wit
B: 306 tot 806 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat wit
scheiding elementen
B: 207 tot 907 mm
D: 462 mm
Kunststof vaste maat wit
scheiding elementen
B: 407 of 507 mm
D: 412 mm
Magicbox Dot Modules
Medische lade indelingen
Scoop bestekbak grijs
B: 300 tot 840 mm
D: 450 tot 490 mm
Ta'or Cubics Blum
Toebehoren bestekbak
Z bestek indeling

Bestekbakopmaat - Privacybeleid

Privacybeleid en Cookies

Privacybeleid

Wij respecteren de Wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Als je een bestelling bij ons plaatst, vragen wij je om een aantal persoonlijke gegevens welke nodig zijn om de door jou geplaatste bestelling op correcte wijze uit te voeren. Daarnaast hebben wij deze gegevens nodig voor een correcte bedrijfsvoering. Uiteraard zullen wij altijd uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met de door jou verstrekte persoonlijke gegevens. Hieronder leggen wij uit welke persoonsgegevens wij van je gebruiken en hoe wij hiermee omgaan.

Persoonsgegevens

    Als je bij ons een bestelling plaatst, vragen wij je om de volgende persoonsgegevens, welke nodig zijn om je bestelling uit te voeren:
  • Naam, adres en – indien van toepassing - het (aflever)adres.
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer (alleen indien je dit invult)
  • Gegevens welke je bij het open veld, onder opmerkingen, zelf invoert.
    Indien je een account aanmaakt in onze webwinkel (niet verplicht/indien mogelijk), beschikken wij ook over je:
  • inlognaam in onze webwinkel (je wachtwoord kunnen we niet lezen).
    Als je hebt betaald, beschikken wij over je
  • betaalgegevens
    Bij het aanmelden op onze nieuwsbrief, ontvangen wij de volgende persoonsgegevens van je:
  • Naam
  • E-mail adres

Waarvoor worden je persoonsgegevens gebruikt

    Wij verwerken je persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor jij ze hebt verstrekt:
  • Het op correcte wijze afhandelen van je bestelling en om je op de hoogte te houden over de voortgang van je bestelling
  • Voor een adequate bedrijfsvoering voor ons (denk hierbij bijvoorbeeld aan een juiste facturatie, het koppelen van je betaling aan een bestelling en het adresseren van je pakketje)
  • Indien je jezelf hebt aangemeld op onze nieuwsbrief: om je op de hoogte te houden van updates en nieuwe producten.
    Persoonlijk account: Maak je een persoonlijk account aan in onze webwinkel, dan worden je gegevens bewaard en veilig opgeslagen op de secure server waar onze webwinkel op draait.
    De informatie die wordt opgeslagen is:
  • je naam
  • je (aflever)adres
  • je e-mail adres
  • je telefoonnummer (indien opgegeven)
  • je betaalgegevens
  • je loginnaam (je wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en kunnen we niet lezen)
  • je IP-adres
    Voordeel van het aanmaken van een account is dat je bij een volgende bestelling niet opnieuw weer al je gegevens hoeft in te vullen en de status van je bestelling zelf kunt volgen. Een account aanmaken in onze webwinkel is overigens niet verplicht. Je kunt er zelf voor kiezen om wel of niet een account aan te maken.
    Verstrekking aan derden
    Wij geven de door jou verstrekte persoonlijke gegevens nooit zomaar door aan derden. Wij doen dit alleen wanneer dit echt nodig is om je bestelling op behoorlijke wijze af te handelen.
  • Zo kunnen wij bij verzending van je bestelling je Naam en adres of afleveradres doorgeven aan de vervoerder.
  • Maken wij bij gebruik van i-Deal betalingen gebruik van een derde partij.

Wanneer je gegevens echt aan derden worden verstrekt zorgen wij er (met een overeenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Ook zullen jouw gegevens verwijderd moeten worden zodra ze niet meer nodig zijn.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens nooit aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is of toegestaan is. Denk hierbij aan een verzoek van Justitie. Wij zijn dan wettelijk verplicht hieraan mee te werken.

Gastenboek

Heb je een reactie geplaatst in ons gastenboek? Houd er dan rekening mee dat het gastenboek openbaar is. Wil je niet langer in het gastenboek staan? Stuur ons dan een e-mail. We zullen je bericht dan verwijderen.

Veilige online verzending van je bestelling

Je bestelling wordt via onze veilige https:// verbinding versleuteld naar ons verzonden en veilig opgeslagen.

Onze webhost

Onze webwinkel draait op een beveiligde server in een beveiligd datacenter. Van onze webhost hebben wij een verwerkersovereenkomst ontvangen waarin duidelijk wordt aangegeven dat zij er alles aan doen om onze webwinkel veilig te houden. Mocht het onverhoopt nodig zijn dat onze webhost werkzaamheden in onze webwinkel verricht, dan is via de verwerkersovereenkomst geregeld dat eventuele privacy gevoelige informatie veilig is en er niets mee wordt gedaan.

Internetsites van derden

Als er op onze website’s, links staan vermeld naar websites van derden, zijn deze websites met zorg zijn geselecteerd, doch dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij omgaan met persoonlijke gegevens.

Bewaren, verwijderen of wijzigen van je persoonlijke gegevens

Wij bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan wettelijk nodig is.

  • Indien je een account hebt aangemaakt in onze webwinkel, kun je door middel van inloggen in je account zelf je gegevens aanpassen of verwijderen. Heb je hier hulp bij nodig, neem dan, bij voorkeur per e-mail, contact met ons op.
  • Afmelden op onze nieuwsbrief? Klik dan op de link in de laatste nieuwsbrief die je van ons hebt ontvangen en je wordt automatisch afgemeld. Lukt het niet? Stuur ons dan een e-mail, dan zullen wij je naam en e-mail adres verwijderen van onze nieuwsbrief.
  • Geen account, maar wil je toch je persoonlijke gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen, neem dan ook contact met ons op.

Bij een verzoek om verwijdering van je gegevens dien je er rekening mee te houden dat wij voor onze administratie een wettelijke bewaarplicht hebben en gegevens in onze administratie dus pas kunnen verwijderen als de bewaartermijn is verlopen.

Indien wij geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, vertellen wij je altijd waarom. Je kunt er echter van op aan dat wij je gegevens niet langer bewaren dan nodig is conform de wettelijke regelgeving.

Let op: in verband met de vertrouwelijkheid van persoonsgegevens, worden deze – om te voorkomen dat je gegevens bij onbevoegden terecht komt - alleen verzonden naar het bij ons bekende adres. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren met je ID of paspoort. Je BSN- nummer en/of paspoortnummer mag je dan doorhalen.

Vragen of klachten?

Heb je vragen over ons privacybeleid of ben je het niet eens met de wijze waarop wij met je persoonsgegevens omgaan? Neem dan contact met ons op. Komen wij er samen met jou niet uit, dan kun je contact opnemen met de Autoriteit persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Aanpassen privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om ons privacybeleid aan te passen, maar zullen dit alleen doen indien dit nodig blijkt. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Cookies

Als je onze webwinkel voor de eerste keer bezoekt, krijg je de melding dat onze website gebruik maakt van Cookies. Een cookie is een klein bestandje dat via de beveiligde server – waar onze webwinkel op draait – op jouw systeem (laptop, pc, telefoon of tablet) wordt geplaatst. Wij maken gebruik van functionele cookies en cookies voor statistische doeleinden.
Functionele cookies worden – net zoals bij de meeste webwinkels – gebruikt voor een correcte werkwijze van het winkelmandje.
Cookies voor statistische doeleinden gebruiken wij voor het analyseren van onze website. Statistieken die wij bijhouden zijn: het aantal hits op onze website, de bezochte pagina’s, de duur van het aantal bezoeken en waar de bezoekers vandaan komen, via het ip- adres. Deze statistieken houden wij bij via Google Analytics. Persoonlijke gegevens of adresgegevens worden niet opgenomen in deze statistieken. Maak je gebruik van de diverse sociale media via onze website (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+), dan kunnen er ook cookies van deze bedrijven geplaatst worden op het door jou gebruikte systeem. Check bij de betreffende bedrijven hun cookie- en privacybeleid!

Cookies uitschakelen

Je kunt het gebruik van cookies verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de betreffende browser. Houd er dan wel rekening mee dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Laatste wijziging: 21-05-2018


Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief BTW .

Sitemap

Bestekbak op maat